Nyårsafton

Jahopp då var det sista dan på det här året. Hoppas att 2011 blir ett bättre år än det här. Händer inte så mkt idag ska bara vara hemma med min familj umgås med pappa ikväll. Han åker ju till Lerum igen imon och kommer hem på söndag. Så mkt fick man se av honom. Men det är roligt att han äntligen har träffat någon( en normal person iaf).

Var i borås igår med min man och son även min älskling Nathalie var med. Väldigt trevligt! Men fy vad det var mkt folk. Man blir så stressad när det är mkt omkring en. Köpte en cars pyjamas åt Elias och fick även en fodrad tröja/jacka av min älskade man.

Nästa år ska iaf vi bojkotta bingolotto, man vinner aldrig på det där ju. Var ett nr ifrån miljonen! Ja det hade inte suttit fel!

Hoppas att ni får ett trevligt slut på 2010 och en bra början på 2011

Puss & Kram

Juldagen

Jahopp då var julafton avklarade. Var ute och gick en promenix för en kvart sen med pappa och Elias och det var inte något skönt väder kallt som bara den.
Vet inte riktigt vad som händer idag. Kanske bara ta det lugnt.
Jusst nu kollar Elias och älsklingen på Bilar. Elias älskar ju den filmen. Han blev jätteglad över alla sina julklappar som han fick igår.

Dagen före Julafton

Helt ärligt det känns verkligen inte som julafton imon, känns som vilken dag som helst. Ne det var faktiskt bättre förr, då kändes det iaf att det snart va jul. Det ända som är kvar är typ att man äter massa julmat och lite julklappar till dom små.

Fick papper ifrån soc och min läkare idag. Vilken tur att jag fick pengar denna månaden, var lite rädd att jag inte skulle få nåt. Och mitt läkarintyg kom oxå idag.

Ni har väl varit inne på goosa.se nu hoppas jag!!!!


God jul & Gott nytt år
önskar Familjen Möller!


Goosa

Hej kära läsare!
Vill varmt rekomendera en sida till alla er som har en liten eller ska få en liten.. Även mor och farföräldrar är varmt välkomna. Mössor m.m till ett bra pris!

http://goosa.se/webshop/

Heldag med Nattis igår

Ja som ni såg i rubriken. Min älskling Nathalie var här igår hela dan vet ni!! (P.S gumman du får ursäkta mej för igår om jag verkade frånvarande.) Vi åt gott och myste iaf försökte att mysa.

Längtar tills min lilla kille kommer in på dagis så att jag kan må lite bättre och att jag inte behöver gå och vara en BITCH!!! hela dagarna. Hatar mej själv när jag är sån mina tabletter verkar inte funka när jag har såna dagar. På torsda ska jag till soc och träffa en soc handläggare som inte kommer vara min egentligen. Och jag hoppas att jag får pengar denna månaden. Annars kommer det bli bråk här hemma, det vet jag.

Men imon är det en ny vecka och jag hoppas att den blir bättre än förra..

Knulla inte för hårt! (Som min man brukar säga)

Ha det bäst tills vi hörs en annan dag!


Hej hopp gummisnippa

Ja nu äntligen bor man här i Limmared. Min älskling Nathalie har varit här idag och jag känner på mej att hon kommer att vara här ofta. Och sen är det bara en trappa ner till min kära pappa. Livet känns helt underbart nu. Har äntligen fått iordningen här i lägenheten. Blir väldigt snyggt här vill jag lova. Nu tänkte jag att jag ska gå in på ams och kika om det finns några jobb. Vill inte inte gå på soc hela livet.

Hörs en annan dag!

PS! Nathalie våran dörr står alltid öppen. Du får komma hit hur mkt du vill! Puss älskar dej!

RSS 2.0