Helgen

Jaha då var denna helgen över. Måndag igen imorgon och en ny vecka börjar. Min vecka är inte så fullspäckad ska till stan och soc på tisdag sen på torsdag blir det psykologen klockan 16. Sen dom andra dagarna blir nog promenader och kanske en sväng till öppna förskolan. Och gubben min ska jobba. Älskar dej!

Idag blir det städ & tvätt. Ett måste. Har varit ganska lat på sistone.

Blandad dag...

Imorse kom en tekniker och kollade på våran tvättmaskin som läckde vatten. Han kom fram till att det saknades en plugg i maskinen, så han fixade det. Så nu fungerar våran tvättmaskin igen.
Sen vid ett gick jag och Elias ner till stan och mötte upp Tilda & Daniel, hon köpte ett par skor till Elias som en försenad födelsedagspresent. Det va snällt av henne. Så nu ska vi öva Elias att gå med skor.
Sen gick vi hem igen, och Tommy hade kommit hem, trevligt! Han har varit och slängt massa skit på tippen hela dan så har knappt sett röken av honom.

Nu så ligger Elias och sover och gubben min kollar på hockey, och jag njuter av en lugn stund för mej själv. Men jag är så jävla sugen på fanta jusst nu, jag tror jag dör.

En härlig dag:)

Som sagt umgicks med min kompis Tilda & hennes son igår..Barnen lekte. Sen bestämde vi oss för att ta en promenad i det härliga vädret, det blev en promenix ner till BK och tog varsin mjukglass. Det satt gött i magen!
Idag ska vi ses i stan vid ett-tiden, för hon ska köpa en försenad födelsedagspresent till Elias. Och om jag har rätt om vad det är så är det ett par skor till Elias. Eftersom han har ju börjat att gå nu så då behöver han ett par skor.

Anonym

Varför kommenterar man ett inlägg när man inte ens skriver vem det är????

Idag mår jag lite bättre. Jag tror jag har kommit fram till en lösning på mitt problem. Idag kommer en tekniker hit och ska kolla på våran tvättmaskin som läcker. Faan oxå! Att inget kan vara bra. Sen vid ett-tiden idag kommer min kompis Tilda och hennes son Daniel hit. Så att ungarna får leka av sig lite. Och vi kan snacka lite skit. Skulle egentligen gått till öppna förskolan idag men eftersom Tilda kommer hit så skippar jag det. Och kanske går dit på fredag ist.

Saknar min barndomsvän Nathalie som var här förra veckan. Så tomt utan henne. Älskar dej vännen!!!


Ska jag stanna eller gå??????

Jahopp nu har min sambo gett mej tre alternativ och jag vet inte vilket jag ska välja. Funderar hela tiden på hur jag ska göra. Jag menar jag vill inte såra någon eller bli sårad. Jag kan inte leva utan min sambo trots att vi har våra skavanker så är han min stora kärlek. Jag vill inte heller att Elias ska bli ett "skilsmässobarn" är ett själv så jag vet hur det känns när man blir större. Tårarna kommer varje gång när jag tänker på hur jag ska göra.

Jag vet ju att på ett sätt kommer jag må bättre om jag går. Men jag vill inte leva utan Tommy!!!
Hur fan ska jag kunna somna ikväll?? Har redan problem med sömnen. Detta kommer att ta kol på mej.

Och det värsta är att han verkar ju inte fatta, hur svårt detta är för mej. Jag har redan min depression att tänka på, och så kommer detta. Har tid hos min psykolog först om 2 veckor. Kommer att dö eller nåt!!!!!

Kommer med mer info senare!!!

Pösshej

RSS 2.0