Vad ska jag säga....

Jag blir så störd, nu har man hittat en perfekt lägenhet i Borås. Men vi vet inte än om vi kommer flytta och när vi vet det så kanske den inte finns kvar.

Nu har allt blivit bra mellan mej och Tommy igen. Och nu har vi tagit upp bröllopsplanerna igen. Har kollat på lite klänningar och ringar.

Och så har jag självklart pratat med min underbara barndomsvän Nathalie i telefon.

I helgen så är jag och Tommy barnlediga. Gud så skönt!! Ne vad taskig jag låter men ibland måste man få koppla av. Denna gången ska han in till Vadsten med sin faster Jessica och hennes kompis Ia. Det känns tryggt.

Månda

Jaha! Då var de månda igen. Och man är hemma själv med Elias tills klockan fyra. Men timmarna flyger iväg. Och vid ett-tiden kommer Elias faster på ett litet besök.

För er som är intresserade utav hur de har gått mellan mej och Tommy. Joo de har gått bra. Vi är förlovade igen!! Jippi!! Och nu snackar vi om den ev flytta till Borås...Hoppas att de blir av...

Är inte förlovad

Ja som sagt jag är inte förlovad längre. Vi hade värsta storbråket igår jag och tommy. Och han ville att vi skulle gå skilda vägar. Men jag kan inte leva utan honom och sen har vi elias ihop. Man vill ju leva resten av sitt liv med den man skaffar barn med. Vi som hade snackat om att gifta oss så fort vi hade råd, vet inte hur de blir med de!!!


De var de tråkiga med mitt liv. Sen kommer de nåt som är lite roliga. Tommy ska kanske ta lastbilskort. Och då kanske vi ska flytta till Borås ist. Jag hoppas verkligen att jag och tommy är tsm då!!!

Orkar inte....

Vill fan inte bo här längre. Jag har ju ingen att umgås med och dom jag har fått kontakt med skiter i mej sen och börjar umgås med andra. Så jävla dålig stil.

Hemma i Tranemo så jag har iaf mina vänner. Men vi kan ju inte flytta pga tommys arbete. Så jag få väl dra på ett leende som vanligt.

RSS 2.0