Fredag

Hallu!
Nu var de ett tag sen jag bloggade. Min nya väska med demogrejjerna kommer idag..jag är så spänd. Och nästa lördag så har jag min första demostration..Är lite nervös inför detta.

Vänner för evigt!

Läste nyss min barndomsväns blogg. Jag föll i trårar med en gång. Även om vi inte snackar eller träffas så ofta så finns hon där ändå. Som jag finns här för henne!

Som jag har haft de svårt i mitt liv. Så har inte hennes liv vart en dans på roso heller. Men vi har alltid funnits där för varandra i vårt & torrt! Även om vi har bråkat som bara den så har vi alltid blivit vänner igen!

Längtar tills du kommer hit så vi kan umgås.....Älskar dej gumman!!

Pengar....

Idag kom barnbidraget in på kontot-Kha Ching!!! Och nu några timmar senare så har man drygt 200 kr kvar..De är dyrt att ligga på topp!!!

Imon blir de plastparty med Tommys syster, skönt att komma ut lite.....

Tråkigt!!!

Satt precis och kollade på massa bilder. Kom då på att jag är en rätt tråkig människa egentligen! Nämen jag vill nästan aldrig göra nåt,vill inte ha några förändringar,villbestämma nästan allt,ingen får göra nåt utan att jag har sagt mitt! Nej! Det måste göras en förändring annars så vet jag inte vad jag ska göra!!!

Jusst nu har jag tråkigt! För min sambo är och hämtar våran bil i Tranås och lilla plutten ligger och sover!
Jag hoppas verkligen att vi kommer att åka ner till Tranemo i helgen. Annars så kommer jag att ha ihjäl någon!!!

Hemlängtan!!!

Fy vilken hemlängtan jag har. För häruppe har jag inte så många att umgås med så jävla tråkigt.

Vi kanske få tillbaka våran bil idag Hoppas de iaf!!

Nehe de var ju mkt jag hade och skriva idag.....



Sviken!!!!!

Fattar inte varför ingen vill träffa mej. Man bestämmer en sak och sen när de börjar närma sig så dra man sig ut. Då kommer de nåt annat emellan. Som vanligt! Jag orkar faktsikt inte bry mej längre nu är de ni som får komma till mej om de är nåt! Är man ingen bra kompis bara för att man har fått barn?

Var på ung resurs idag. Och jag börjar plugga till hösten på op. Kanske! Om dom får in mej. Vill säga! Men först ska jag börja praktisera när vi har skolat in Elias på dagis.

Ha det bäst tills vi hörs igen!!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0