Övningsköra

Japp idag och på söndag har jag bokat med pappa att jag ska övningsköra. ÄNTLIGEN!!!!
Ännu inget jobb, men jag ger mej inte. Söker typ 2 jobb om dagen. Så nåt resultat ska väl komma snart. Och snart börjar min lilla ögonsten på dagis, skönt för honom man märker att han är väldigt rastlös här hemma. Och så har jag dåligt samvete att jag inte orkar "leka" med honom. Min energi går åt att diskustera med Tommy varenda dag och ta hand om hemmet.

Och så vill jag tacka min syster för att att du finns här och stöttar mej med jobbsökandet. Älskar dej!

Pusshej!

Fredag igen!!!!!!

Då var det helg igen, har inte gjort så mkt i veckan, vart på af m.m. Vet inte vad man ska göra i helgen, kanske börja övningsköra med pappa man får ju passa på när han ändå är hemma. Sökt lite jobb, men inte fått nåt svar. Vrf kan inte någon bara ge mej ett jobb?????

Har slutat att gå på soc, tommy får ut så mkt att vi inte får någon hjälp ifrån soc, vet inte hur vi ska överleva. Fan jag måste verkligen få ett jobb snart.

Hoppas att ni får en trevlig helg!

Kära läsare

Förlåt om jag inte har uppdaterat bloggen. Men faktiskt jag inte haft lust att skriva nåt. Men nu är jag tebax igen.

Har inte nått speciellt den sista tiden. Var hos pappas nya tjej i lördags, det var super trevligt. Sen var på af igår och skrev in mej så att soc inte kan säga nåt. Har sökt lite jobb här och där få hoppas på att jag får napp nånstans iaf.


Det var allt jag hade att skriva denna gången. Kmr snart tebax!!!

Besked på fredag


Ja som sagt jag var på arbetsintervju igår hos nummmerupplysningen igår, mötet fick bra. Fick posetiva vibbar. Men jag får besked imorgon förhoppningsvis.

Var hos min kära syster igår oxå och hennes underbara barn. Är så glad att vi har fått en bättre kontakt nu. Älskar dej syster!!!!

Arbetsintervju

Telefonen började ringa..såg ett nr som jag inte vet vem som äger. Tar upp telefonen och svarar då är det ifrån nummerupplysningen som frågar om jag vill komma på en arbetsintervju på onsdag. Självklart svara jag ja. Så på onsdag eftermidda ska jag in till borås för en intevju. Hoppas på ett posetivt svar.

Boring!!!!!!!!!

Jusst nu springer jag emellan datorn och sonens rum. Han ska alltid göra massa hyss när jag sitter framför datorn.

Idag händer det inte så mkt, ska sälja våran gamla bilbarnstol idag. Gött att bli av med den. Sen en sväng te affären och handla inför helgen. Och sen en snabbis te mamma för att hämta en mobiltele för min har börjat att cpa sig för mkt.


Har världens ångest men jag vet inte varför. Känner mej som en helt värdelös människa. Jag vet att jag inte ska tänka så men det är inte så lätt.


En tanke åt min kära syster: Vill vara som dej! Du är en fantakiskt mamma och människa!

RSS 2.0