................

Tråkigt! Sitter här hemma alldeles själv och väntar på att älsklingen ska komma hem. Elias är hos sin dagmamma.
Längtar tills vi flyttar jag hoppas att det är nån som vill ha våran lägenhet tidigare än den 1 dec. Kanske får sålt min brio vagn idag. Gött! med lite pengar till flytten. Vill ha nya grejjor till den nya lägenheten.
Fick reda på att min barndomsvän Nathalie och hennes kille Krille och deras hund ska bli sambos. Lycka till vännen! Och snart kommer vi ner oxå och då kan vi börja att umgås som förr.
Har börjat småpacka här hemma och idag ska vi fylla i alla hål.

Sorry

Förlåt alla läsare att jag inte har bloggat på länge. Har inte haft tid eller ork  till detta. Men nu är jag här igen. Det har hänt en massa saker i mitt liv. Jag och min sambo har fått ett bättre förhållande men vi har haft våra motgångar. Nu ska vi snart börja ett nytt liv i en annan stad. Känns spännande. Ska nämligen flytta hemåt igen till Limmared. Skönt! Så nu har jag börjat packa här hemma får passa på när Elias är hos sin dagmamma 9-15 varje dag. Sitter och lyssnar på musik för första gången på länge. Jusst nu är aboslute 80s i spelaren innan de var det Lena Ph. Jag vet! Kanske inte världens bästa musik men den funkar.

Kommer med fler updates senare!

Fick en kommentar ifrån en 3-barnsmamma. Vem är du??? Vill veta??

PussPuss

RSS 2.0