En äventyrsdag!

Dagen började med att vi åkte hemmifrån klockan 10:42. Styrde bilen emot göteborgstrakten åkte runt lite och kikade in läget. Åkte hem till min kusin Linda och hennes sambo. Och dom var påväg till min faster som fyllde år. Så dom frågade om vi ville följa med, ja visst sa vi. Åkte runt hela göteborg för att leta efter björkved, för min faster hade fått en sånhär "öppen spis" som går på el, så hon ville ha lite björkved så att det skulle se riktigt ut. Sen hem till faster och hennes man och alla kusiner och deras bättre hälft. Fick jättegod mat hos henne som alltid. Sen tårta efter det. Sen vid fem så åkte vi hem, körde in vid Partille och köpte massa godis får passa på när det kostar 4,90kr/hg. Sen var vi äntligen på väg hem, lillkillen somnade gött i bilen. Väl hemma vid halv sju så la vi Elias för natten han somnade med en gång. Gjorde iordning lite tacos och kollade på melodifestivalen (som inte är nåt att ha). Dagen slutade vid halv elva för mej. En lyckad dag alltså!

Bläääääääääää

Fan ibland har jag bara lust att gräva ner mej nånstans, och vem fan skulle bry sig. Just nu har jag den känslan iaf. Får skit precis hela tiden och allt är ju mitt fel hela tiden oxå. Har nästan ingen att umgås med är så instängd här känns det som, tur är väl att det bara är en vecka kvar till Elias börjar på dagis så vi kommer ifrån varandra lite. Man är ju på varandra hela tiden.

Var på arbetsintervju i tordags men det blev inget jobb där heller, va fan skulle jag ha väntat mej. Vem vill anställa en sån som mej??????

Var ute och övningskörde med pappa igår oxå, känns riktigt bra nu faktiskt. Men såklart var tommy lite sne när jag kom tillbaks!!!


RSS 2.0