Söndag

Har nu suttit inne på familjeliv.se och barnsajten.se och försökt att få kontakt med andra mammor i östergötland. Ni väntar jag på svar.

Annars så är de en lugn sönda idag

Tvättmaskin!!!

Idag kommer svärfar och ska dra nya kablar så vi kan sätta in en tvättamaskin i våran lägenhet. Gud så skönt de ska bli, orka att gå till tvättstugan plus att de är typ 10 dagars mellanrum mellan tvättiderna.

De var skönt att komma hem och sova i sin egna säng, jag har sovit som en prinsessa inatt och Elias sov till tjugo i åtta idag, de var oxå skönt. Efter att han har vaknat vid sex tiden varje dag. Ska snart gå in och väcka Tommy så vi kan äta frukost innan svärfar kommer.

Hemkommen

Jaha nu har man kommit hem efter en vecka hemma hos pappa..Saknar honom redan nu. Vi hann inte ses så mkt för att han jobbade mkt jusst denna veckan som varit. Så de var lite tråkigt. Men så är livet. Vi blev insnöade med. Fruktansvärt!!! Tommy fick lite panik men vi kom ut till slut. Sen var vi och hälsade på Nathalie oxå de var skit roligt. Har ju inte sett henne på 1.5 år. Sen var vi hos min syster och hennes familj och sen var vi och hälsade på mamma, som sa att hon ska komma hit när Elias fyller ett år. Och jag hoppas för hennes skull att hon kommer hit!!

Nu ska jag försöka fokusera på Tupperware. Så att jag kommer igång. Det är ingen som är intresserade??? Iosf hör av er till mej.


Tupperware.....

Fatatr inte varför ingen vill ha tupperware-party? är de så ute? alla andra som håller på med detta..har hur många demos som helst...jag har ingen.

RSS 2.0